Herkese merhaba, elektrikli araç gündemini kökten sarsacak ve Türkiye otomotiv pazarında kartları yeniden dağıtacak devasa bir gelişmeyi tartışmaya açıyorum.
#Togg, mayıs ayı başında dünyanın en büyük batarya üreticisi Çinli
#CATL’in iştiraki CAIT ile B segmenti yeni nesil elektrikli araçlar geliştirmek üzere tarihi bir stratejik ortaklık anlaşması imzaladı. Anlaşmanın detayları ortaya çıktıkça forumda günlerce konuşacağımız büyük soru işaretleri ve heyecan verici vaatler belirdi.
🚗 "Bedrock" Akıllı Şasi Dönemi ve 1 Milyon TL'lik Togg T6
Anlaşmanın merkezinde, CATL'in 2024 yılında Çin'de seri üretimine başladığı ve dünyada kuralları değiştiren "Bedrock Şasi" (Cell-to-Chassis - CTC) teknolojisi yer alıyor.
- Nedir bu Bedrock Şasi? Geleneksel elektrikli araçlardaki gibi piller ayrı bir paket halinde şasiye vidalanmıyor. Batarya hücreleri, doğrudan aracın taşıyıcı şasisinin, yani iskeletinin bir parçası (tabanı) haline geliyor. Batarya, elektrikli motor, termal yönetim sistemi ve şasi kontrol ünitesi tek bir entegre blokta birleşiyor.
- Bize Ne Faydası Var? Bu sistem aracı muazzam derecede hafifletiyor, kompakt B segmenti araçlarda bile devasa bir iç hacim yaratıyor ve üretim maliyetlerini neredeyse yarı yarıya düşürüyor.
- Hedef 3 Yeni Model: Togg bu platform üzerinde 2027 yılının ortasından itibaren kademeli olarak 3 yeni B segmenti model çıkaracak. Bunlardan ilki, merakla beklenen ucuz B-SUV modeli Togg T6 olacak. Sektörden sızan bilgilere göre hedef, Çinli markalarla rekabet edebilmek için bu aracı yaklaşık 1 Milyon TL bandında satışa sunabilmek!
🤨 Büyük Soru İşareti: Bizim Milli Batarya Şirketimiz Siro'ya Ne Olacak?
İşte asıl hararetli tartışma noktamız tam olarak burada başlıyor. Togg, Farasis Energy ortaklığıyla Bursa Gemlik'te Siro (
#Siro) adında dev bir batarya fabrikası kurmuştu.
#T10X ve
#T10F modellerinde Siro'nun ürettiği yüksek nikel yoğunluklu NMC piller kullanılıyor.
Ancak yeni anlaşmada şasi ve batarya entegre olarak doğrudan CATL (CAIT) platformundan gelecek ve Togg T6 gibi ucuz modellerde maliyeti düşürmek için muhtemelen LFP (Lityum Demir Fosfat) piller kullanılacak. Togg, hazır şasiyi Çin'den almak yerine mühendislik, dijital mimari ve UX tarafında geliştirme sürecine aktif katılacağını söylese de akıllarda şu sorular kalıyor:
Gelin Enine Boyuna Tartışalım:
- Çinli markaların istilasına karşı Togg'un CATL gibi bir devle ortaklığa gidip entegre şasi kullanması, üretim süresini kısaltmak ve 1 Milyon TL'lik Togg T6'yı üretebilmek için doğru bir hamle mi? yoksa "yerlilik" algısına zarar verir mi?
- Bu anlaşma Gemlik'teki milyarlarca liralık Siro Batarya Fabrikası'nın geleceğini nasıl etkiler? Togg üst segmentlerde (C-SUV) Siro/Farasis ile devam edip, ucuz segmentte (B-SUV) tamamen CATL’e mi göbekten bağlanacak?
- Bataryanın doğrudan şasiyle birleşik olması (CTC teknolojisi), yarın öbür gün büyük bir kazada batarya hasar alırsa aracın tamamen "pert" olmasına mı yol açar? Güvenlik ve kasko maliyetleri açısından sizce mantıklı mı?
Fikirlerinizi, teknik analizlerinizi ve endişelerinizi aşağıda bekliyorum!
📌 Resmî Kaynaklar:
- Togg & CAIT (CATL) B-Segment Stratejik Platform İş Birliği Resmî Basın Bülteni (Mayıs 2026).
- DoluBatarya - "Togg'dan CATL ile dev anlaşma! Ucuz Togg T6 için geri sayım" Sektör Analizi.
- Habertürk Ekonomi - "Togg'un CATL anlaşmasının şifreleri: Oyun kurucu olabiliriz" (Mayıs 2026).
#Togg
#CATL
#Siro
#ToggT6
#BedrockChassis
#BataryaTeknolojisi
#LFP
#MilliOtomobil
#Mühendislik
#OtomotivGündemi